valkenburgDrie Landen rond Valkenburg

Een weekendje motorrijden in combinatie met lekker stappen in Valkenburg. Vanuit het hart van Nederland naar het gezellige hart van Zuid Limburg. Een dagje Ardennen en een dagje Eifel maken de tour compleet en prima geschikt om als beginnende motorrijder de eerste bergervaring op te doen. Valkenburg en toeren rond het drielandenpunt maakt samen een verrassend leuke tour, waar ook de meer ervaren motorrijders volop van kunnen genieten.

3-daagse Motortour Drie Landen rond Valkenburg

Het arrangement:
• 2 overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

valkenburgAccommodatie:
U verblijft in  Hotel Schaepkens van St.Fyt, gelegen op 800 m van het levendige centrum van Valkenburg. Het is een gezellig hotel met volop vertier in de bar en een prima restaurant  waar u het buffet  gebruikt.  Vanuit het hotel loopt u zo het centrum in met veel terrasjes en uitgaansgelegenheden. Faciliteiten: receptie met ruime lounge, internetruimte, centrale wifi (gratis), terras. Parkeren: afgesloten en bewaakt (gratis). Kamers: voorzien van telefoon, tv, radio en kluisje.

Dag 1: Barneveld – Valkenburg
ca. 275 km.

U start echt vanuit het middelpunt van Nederland, bij de afslag Barneveld op de A1. U toert door de Gelderse Vallei en het oer-Hollandse rivierengebied.  Na een bezoek aan het vestingstadje Heusden komt u in het Brabantse land en meteen in heel andere sferen.  Met de Abdij van Postel bent u al even in België en met een klein stukje Duitsland maken we er al een internationale dag van.

Dag 2: Rondrit door de Ardennen
ca. 270 km.

Een kennismaking met de zuiderburen. De voor Zuid Limburg zo typerende holle weggetjes brengen u snel naar de Ardennen. De rivier de Ourthe, waarlangs veel van het toerisme zich afspeelt, komt u vandaag ook regelmatig tegen. Het pittoreske Durbuy is een prachtige plek voor een terrasje met koffie en om een heerlijke Ardenner Ham voor thuis te kopen. Voor een goede lunch kunt u prima in La Roche terecht waarna u met de nodige slingers weer naar Valkenburg terug rijdt.

valkenburgDag 3: Valkenburg- St. Joost / Echt
ca. 235 km.

We hebben u drie landen beloofd en die krijgt u vandaag allemaal te zien. Een mooi stukje Mergellandroute naar het Drielandenpunt, waarna u België in rijdt. Daarna is het optimaal sturen in de Eifel en kunt u ervaren hoe mooi motorrijden kan zijn. Uiteraard door een prachtige omgeving waarbij u al snel vergeet, dat u nog steeds zo dicht bij huis bent. De laatste 100 km rijdt u gewoon lekker binnendoor naar St.Joost bij Echt . U bent dan dicht bij de A2 of de A73 waarna u weer gemakkelijk naar huis kunt rijden.

Extra overnachting bij start
De tour start bij Restaurant de Goudreinet,  aan de  afslag Barneveld van de A1.  Halverwege Amersfoort – Apeldoorn. Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor deze regio.

 

valkenburgPrijs per persoon per tour in Half pension(BTW Inbegrepen): 

3 dagen/2 nachten:

Periode 01/04/19 – 31/10/19
Dubbel: 199 €
Single: 259 €

RESERVEER HIER DEZE TOUR  >>>