MT - De MR GPS Methode

GPS Routes via MRO Reizen:

Om de door ons geleverde routes (GPX bestand) foutloos in je GPS te krijgen hebben wij ervoor gekozen over te gaan op de zogenaamde MR. GPS methode. 
Deze door Hans Vaessen ontwikkelde methode voor het overzetten van de route (het GPX bestand) naar je GPS is eenvoudig, erg betrouwbaar en vergt geen voorkennis van Basecamp. 
Wil je wel meer weten over Basecamp kijk dan op :
http://www.mrgps.nl

Hieronder een viertal filmpjes hoe je het GPX bestand (de route) dat je van ons via de email hebt ontvangen in je GPS zet.

Het eerste filmpje is een algemene inleiding (handig om even te kijken).
Kies daarna het filmpje waar jouw GPS bijstaat en volg de stappen.
Dan komt onze route gegarandeerd goed in je GPS en kan je onbezorgd aan de tour beginnen. 

De door MRO aangeboden GPS-routes (GPX bestand)  kunnen worden gebruikt op de meeste navigatieapparaten van Garmin/BMW Navigator en TomTom die geschikt zijn voor het importeren van tracks (sporen). 

Er zijn echter heel oude apparaten die dat niet kunnen. Heb je een heel oude gps die geen tracks (sporen) kan importeren maar wel routes kan importeren via GPX, dan kan je dit bestand opvragen bij Motortours.eu en de route zoals je van vroeger gewend bent importeren. 
Bij twijfel over de geschiktheid van je apparaat verwijzen wij je naar de leverancier of naar de site van https://www.mrgps.nl.