Motortour Zwarte Woud ZufluchtZwarte Woud  am Zuflucht

U wilt een paar dagen motorrijden op  de allermooiste stuurwegen en u wilt geen lange aanrijroute over saaie autosnelwegen. U wilt graag een betaalbaar starthotel en u houdt van een onderkomen dat middenin de natuur ligt en alles in huis heeft, en u wilt tussendoor ook nog genieten van een mooie omgeving.  Dat alles biedt deze vijfdaagse Motortour Zwarte Woud am Zuflucht. Als u de heen- en terugreis van de Moezeltour meetelt, kunt u  7 dagen geweldig sturen.

Motortour Zwarte Woud  am Zuflucht: 5 dagen

Het arrangement:
• 4 overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

Motortour Zwarte Woud ZufluchtAccommodatie:

U verblijft in het Natur- und Sporthotel am Zuflucht in Zuflucht. Het hotel is prachtig gelegen op een berg, middenin de bossen. Faciliteiten: restaurant met panoramisch uitzicht (ontbijtbuffet), brasserie, terras. Parkeren: voldoende op de publieke parking. Alle kamers beschikken over  TV, Bad/WC. Er is gratis internetverbinding. Maandag rustdag (Geen Half Pension mogelijk. Aankomst op maandag haalt sleutel op in zusterhotel of krijgt hem ter plaatse overhandigd).

Dag 1: Kattenes – Zuflucht
ca. 345 km.

Vanuit het starthotel aan de Moezel is het al meteen mooi rijden door de Hunsrück en het Pfalzerwald. Via een klein stukje Frankrijk, steekt u de Rijn over. Eenmaal in het Zwarte Woud over de beroemde Schwarzwald Hochstrasse naar het hoog(s)tepunt van vandaag, uw hotel Am Zuflucht.

Dag 2: Rondrit Noord Schwarzwald
ca. 290 km.

Een tour vanuit Zuflucht, waarbij u alle mooie slingers rijdt die het noordelijk deel van het Zwarte Woud te bieden heeft. U kruist een aantal keren de Hochstrasse, waardoor grote hoogtes en diepe dalen elkaar snel afwisselen. Onderweg veel leuke dorpen en stadjes als Bad Herrenalb, om even te stoppen voor koffie of een goede lunch. Geniet er van.

Dag 3: Rondrit Wijngebied Kaisersthul
ca. 305 km.

Vandaag naar de westkant van het Zwarte Woud. Voor u daar bent heeft u al weer de nodige bochten achter de kiezen. Na de afdaling van de Hochstrasse en de mooie klim met prachtige uitzichten op de Kandel, rijdt u uiteindelijk naar de Rijnvlakte in het westen. Daar maakt u een rondje door het unieke wijngebied Kaiserstuhl. Op de terugweg nog veel ’Zwarte Woud’. Een prachtige dag.

Motortour Zwarte Woud ZufluchtDag 4: Rondrit Zuid-Schwarzwald
ca. 330 km.

U zou hem 1001 bochtentour kunnen noemen, maar daarmee doen we hem waarschijnlijk tekort. Dwars door het Zwarte Woud, waarbij zoveel mogelijk mooie bochten aan elkaar geregen zijn.  Ter afwisseling  komt u door bekende plaatsen als Titisee, Kirchzarten en Triberg. Een heerlijke stuurdag, die u naar wens kunt inkorten.

Dag 5: Zuflucht – Kattenes
ca. 325 km.

Als begin nog een laatste stuk uit onze eigen Schwarzwalder Torte, de Schwarzwald Hochstrasse. Langs Baden-Baden, waar u kunt kiezen voor een snelle terugreis via de Autobahn, naar de Rijn, waar u ook een aardig stukje langs rijdt. Daarna door het Frans/Duitse wijngebied naar de Pfalz en over de Hunsrück naar Kattenes aan de Moezel. Weer een heerlijke dag.

Extra overnachting bij start en aankomst

De tour start en eindigt in Kattenes,  in het hotel van de Moezeltour,  Gasthof Langen.  De heen en terugreis van de Moezeltour worden als extra toegevoegd, waardoor een prachtige 7 Daagse supertour ontstaat. De overnachtingen in Kattenes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel.

Motortour Zwarte Woud ZufluchtPrijs per persoon per tour in half pension:

Periode 01/04/18 – 31/10/18
Dubbel: 445 €
Single: 495 €

BTW Inbegrepen

Boek nu! >>> Boek nu! >>>