motortour zuid engelandTuin van Zuid-Engeland

In Engeland hebben ze het motorrijden uitgevonden en ze hebben nog steeds een warm hart voor motorrijders. U mag er de hele dag links rijden en genieten van de allermooiste slingerweggetjes. Een schitterende natuur, knusse dorpjes en een landschap dat zorgvuldig onderhouden wordt. Niet voor niets wordt Zuid Engeland The Garden of England genoemd. Tel daarbij een modern en comfortabel hotel en u hebt een tour om gelukkig van te worden. Een prima gelegenheid om Engeland een keer te ervaren.

4-daagse Motortour in Zuid-Engeland

motortour zuid engelandHet arrangement:
• 3 overnachtingen op basis van logies en ontbijt
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS
• oversteek Calais/Dover heen & terug

Accommodatie:
U verblijft in Hotel Comfort Inn Arundel, een modern en comfortabel hotel, op korte afstand  (1,5 km) van  Arundel. Het hotel heeft uitstekende faciliteiten en is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het kasteel van Arundel of om de geneugten van West Sussex te verkennen. Faciliteiten: receptie, restaurant, Stirling’s bar, terras. Parkeren: voldoende op de privé parking. De kamers  beschikken over gratis Wifi, tv, telefoon, haardroger, douche, toilet en radio, koffie- / theevoorzieningen, elektrische waterkoker, wekker.

Extra route Dag 1: Brugge – Calais
ca. 115 km.

Als extra leveren we een route vanuit Brugge naar Calais. Die kunt u ook overslaan en rechtstreeks naar de Ferry in Calais rijden. De route gaat door West Vlaanderen langs Diksmuide en Bergues naar Calais.

Dag 1: Dover – Arundel
ca. 200 km.

Als u na het middaguur van de boot af komt rijdt u meteen het binnenland in, zodat u rustig kunt wennen aan het links rijden. U maakt een rondje door het oude smokkelaarsnest Rye en in Battle kunt u de Abdij bewonderen. Via prachtig glooiende en slingerende wegen door de South Downs naar het hotel bij Arundel.

Dag 2: Rondrit Winchester en Goodwood
ca. 235 km.

Vandaag verder naar het westen door het heerlijke landschap van Zuid-Engeland. Winchester Cathedral, The Round Table, Goodwood House met renbaan en circuit, Rolls Royce fabriek en Arundel Castle zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die u vandaag tegenkomt. De lunch gebruikt u uiteraard in een echte Engelse Pub, waarmee u er een real English Day van maakt.

motortour zuid engelandDag 3: Rondom Brighton
ca 215 km.

Vandaag een kortere dag, met alle mooie stukjes, waar u op de heenreis geen tijd voor had.  Devil’s Dyke,  Alfriston, The Long Man en de krijtrotsen van Beachy Head. Tussendoor uiteraard mooie motorweggetjes en een heus automuseum. Heeft u nog  tijd en energie over komt u aan het eind nog door Brighton met het Royal Pavilion en The Lanes.

Dag 4: Arundel – Dover
ca.190 km.

Ook voor deze laatste dag een mooie route om op gepaste wijze afscheid te nemen van The English Countryside. Geen onnodige ommetjes meer, maar vrij rechtstreeks naar Dover. Bent u vroeg genoeg kunt u nog even Canterbury, een van de oudste steden van Engeland, inlopen. Rond 13.00 uur mag u op de boot en heeft u alle tijd voor een welverdiende lunch. Daarna alleen nog even van Calais naar huis rijden.

Extra overnachting bij start en aankomst
De route start bij het Leonardo Hotel in Brugge. Een mooie gelegenheid om de avond voor vertrek de oude stad Brugge met een bezoek te vereren. U kunt ook gewoon Brugge overslaan en de snelweg naar Calais aanhouden. Na reservering sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit hotel.

Prijs per MOTORRIJDER per tour in Logies en ontbijt (BTW Inbegrepen):
Arundel heeft veel eetmogelijkheden.
Op wandelafstand een Crossbush Beefeater, naast de deur een fastfood resto.

motortour zuid engelandPeriode 01/04/19 – 31/05/19
Dubbel: 345 €
Single: 559 €

Periode 01/06/19 – 30/09/19
Dubbel: 365 €
Single: 609 €

Periode 01/10/19 – 31/10/19
Dubbel: 345 €
Single: 559 €

Prijs per PASSAGIER per tour in Logies en ontbijt (BTW Inbegrepen):

Periode 01/04/19 – 31/05/19
Dubbel: 275 €
Single: 499 €

Periode 01/06/19 – 30/09/19
Dubbel: 305 €
Single: 565 €

Periode 01/10/19 – 31/10/19
Dubbel: 275 €
Single: 499 €

Toeslag per wagen: 45 €
Toeslag per trike/zijspan: 45 €
Toeslag per trailer: 145 €

Boek nu! >>> Boek nu! >>>