Sturen in het Westerwald

Het Westerwald was is bij ons inmiddels een vaste waarde in het programma. Onze motorrijders weten het prima te vinden en zeer te waarderen. Het is dichtbij en een schitterend gebied dat qua natuur en stuurwerk gemakkelijk kan wedijveren met de Eifel en het Sauerland. De Kroppacher Schweiz, het Gelbachtal, de Lahn met Balduïnstein en Nassau zijn straks allemaal bekenden voor u. Deze motortour naar het Westerwald maakt het in combinatie met een goed hotel tot een topper in ons programma.

3- of 4 daagse Motortour in Westerwald

Het arrangement:
• 3 (4-daagse tour) of 2 (3-daagse tour) overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

motortour westerwaldAccommodatie:
U verblijft in Hotel der Westerwald Treff, een ruim en comfortabel hotel op een vakantiepark bij het dorp Oberlahr, op slechts 20 km van de Rijn. Faciliteiten: centrale wifi (gratis), lounge, een aangenaam restaurant, sfeervolle bar, biergarten, overdekt zwembad, sauna, afeltennis. Parkeren: Open hotelparking gesloten met slagboom. Kamers: voorzien van tv, wifi (gratis), telefoon, haardroger, bad of douche en toilet.

Dag 1: Thorn-Oberlahr
ca. 345 km.

De route start in Thorn en voert u dwars door de Ardennen en langs de rand van de Eifel naar Gerolstein. U rijdt langs de Kasselburg en na een kort bezoek aan Maria Laach en de Laacher See steekt u de Rijn over. Langs de doorgaande weg naar Oberlahr waar een prima hotel op u wacht.

Dag 2: Rondrit Westerwald
ca. 270 km.

U rijdt door het landelijke en vriendelijke Westerwald en Bergische land. Over smalle weggetjes door de Kroppacher Schweiz en weer wat sneller stuurwerk in het mooie Gelbachtal. Langs de rivier de Lahn, met  Nassau (van de Nederlandse Oranje’s) en het Kannebäcker Land (pottenbakkerijen) terug naar uw hotel.

Dag 3: Rondrit Lahn en Rijn
ca. 290 km.

Een echte stuurdag door het Westerwald, het Taunus gebergte en de oevers van Rijn en Lahn. Plaatsen als Bad Ems, Balduïnstein en Bad Schwalbach zijn een tussenstop zeker waard. Bij de Dreiburgenblick hebt u nog een prachtig uitzicht over de Rijn.

Dag 4: Oberlahr – Born / Sittard
ca. 225 km.

Helaas weer terug naar huis. We steken vrijwel meteen per veerpont de Rijn over en nemen nog wat mooie stuurwegen door de Eifel om er weer een echte stuurdag van te maken. De route eindigt bij het Amrath hotel in Born / Sittard, waarna u zelf uw route kiest om naar huis te rijden.  Onderweg komt u een paar keer de Autobahn tegen zodat u sneller naar huis kunt rijden wanneer u  dit wenst. 3-daagse Motortour: Bij de 3 daagse vervalt dag 3.

Extra overnachting bij start
De route start in het witte stadje Thorn, praktisch op de Belgisch-Nederlandse grens gelegen. Motortours.eu kan voor u bij Hotel Ville Blanche of het buurhotel Crassborn de dagprijs aanvragen. Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel. Na een sfeervolle overnachting kunt u dan uitgerust aan uw tour naar Oberlahr beginnen.

Prijs per persoon per tour in Half Pension (BTW Inbegrepen):

3 dagen/2 nachten:

Periode 01/04/19 – 31/10/19
Dubbel: 159 €
Single: 185 €

4 dagen/3 nachten:

Periode 01/04/19 – 31/10/19
Dubbel: 239 €
Single: 279 €

 

MRO GROEPSTOUR 4 dagen / 3 nachten : 

30/05/19 – 02/06/19
Dubbel: 259 €
Single: 299 €

 

RESERVEER HIER DEZE TOUR >>>