Motortour Moezel KattenesMoezel Kattenes – Altijd goed

Al jaren zit de Moezel Kattenes motortour in ons programma en altijd weer een feest om te rijden. Deze motortour gaat naar het oostelijke deel, bij Koblenz. Een mix van prachtige stuurwegen in de Eifel en langs de Moezel, aangevuld met een dagje Hunsrück en Rijn. Heerlijk genieten van de vele kleurrijke wijndorpjes, dan weer de rust van het achterland. Natuurlijk ontbreken de bekende en gezellige stadjes als Cochem ook op deze tour niet.

Motortour Moezel Kattenes: 4- en 3-daagse

Het arrangement:
• 3 (4-daagse tour) of 2 (3-daagse tour) overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

Motortour Moezel KattenesAccommodatie:
Gasthof Langen te Kattenes ligt op ca 80 m van de Moezel en is een uitstekend geleid familiehotel en wordt door veel motorrijders bezocht. Faciliteiten: eetzaal (ontbijtbuffet en driegangendiner), Gaststube, terras. Parkeren: afgesloten stalling voor motoren. Kamers: gelegen in  het bijgebouw op slechts enkele meters. De kamers zijn goed ingericht en voorzien van wifi (gratis), tv, wekkerradio, kluisje (tegen betaling), douche en toilet.

Dag 1: Born / Sittard – Kattenes
ca. 295 km.

Vanuit Born / Sittard rijdt u vrijwel meteen de Duitse grens over. Via kleine en rustige wegen proberen we de industrie zoveel mogelijk te omzeilen. Bij Nideggen maken we een mooie slinger met spectaculair stuurwerk om vervolgens door de Eifel naar het Ahrdal te rijden. Via de Laacher See naar de Moezel en het hotel in Kattenes.

Motortour Moezel KattenesDag 2: Rondrit Hunsrück
ca. 245 km.

Deze dag een uitstapje vanaf de Moezel door de Hunsrück en het Soonwald. Op en af langs de Rijn doen we een paar leuke stadjes aan, zoals bijvoorbeeld Boppard en Bacherach. Van daaruit maken we weer de oversteek terug naar het hotel aan de Moezel.

Dag 3: Rondrit Moezel
ca. 305 km.

Deze dag staat volledig in teken van de Moezel. Berg op, berg af, en af en toe de Moezel oversteken om alle bekende stadjes te bezoeken, met als hoogtepunten Bernkastel-Kues en Cochem. De mooiste wegen zijn zorgvuldig voor u uitgezocht en die zijn er in overvloed. Een schitterende motorrit.

Dag 4: Kattenes – Born / Sittard
ca. 245 km.

Afscheid van de Moezel en meteen genieten van heerlijk stuurwerk door de Eifel. Een mooie route die echt de moeite waard is om te rijden. Het laatste stukje door Duitsland is misschien niet spectaculair, maar u komt wel vlot terug bij het Amrath Hotel, waar de route ook begon. Daarna kunt u weer gemakkelijk naar huis rijden. 3 daagse: Bij de 3 daagse vervalt dag 2.

Motortour Moezel KattenesExtra overnachting bij start
De route start bij het Amrath Hotel in Born / Sittard, gemakkelijk gelegen aan de afrit van de A2 in Zuid-Limburg.  Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel, zodat u uitgerust aan de tour naar de Moezel kunt beginnen.

Prijs per persoon per tour in Half Pension:

3 dagen/2 nachten:

Periode 01/04/18 – 31/10/18
Dubbel: 145 €
Single: 179 €

4 dagen/3 nachten:

Periode 01/04/18 – 31/10/18
Dubbel: 215 €
Single: 255 €

BTW Inbegrepen

 

Boek nu! >>> Boek nu! >>>