Motortour Moezel KattenesMoezel Kattenes – Altijd goed (Nieuwe Routes!)

Al jaren hebben we een motortour naar Kattenes. Het is altijd weer een feest om er naar toe te rijden, het  hotel altijd een plezier om te wezen en de omgeving heerlijk om rond te toeren. Een mix van prachtige stuurwegen in de Eifel en langs de Moezel, aangevuld met een dagje Hunsrück en Rijn. Heerlijk genieten van de vele kleurrijke wijndorpjes, dan weer de rust van het achterland. Natuurlijk ontbreken de bekende en gezellige stadjes als Cochem ook op deze tour niet.

3- of 4- daagse Motortour Moezel Kattenes

Het arrangement:
• 3 (4-daagse tour) of 2 (3-daagse tour) overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

Motortour Moezel KattenesAccommodatie:
Gasthof Langen te Kattenes ligt op ca 80 m van de Moezel en is een uitstekend geleid familiehotel en wordt door veel motorrijders bezocht. Faciliteiten: eetzaal (ontbijtbuffet en driegangendiner), Gaststube, terras. Parkeren: afgesloten stalling voor motoren. Kamers: gelegen in  het bijgebouw op slechts enkele meters. De kamers zijn goed ingericht en voorzien van wifi (gratis), tv, wekkerradio, kluisje (tegen betaling), douche en toilet.

Dag 1: Born / Sittard – Kattenes
ca. 285 km.

De route vanuit Born en gaat nog een mooi stukje door ons eigen Limburg, via Valkenburg in de richting van Vaals. Daar steken we de grens over en via Aken-Lichtenbusch rijden we de Eifel binnen. In plaatsjes als Hammer en Einruhr is altijd een gelegenheid te vinden voor een koffiestop en/of lunch. Deze keer hebben we gekozen voor een meer zuidelijk gelegen route richting de Moezel. Dwars door de Eifel en via prachtige stuurwegen naar Kattenes.in de buurt van Koblenz

Motortour Moezel Kattenes

Dag 2: Rondrit Hunsrück / Rijn
ca. 300 km.

Deze dag hebben we flink onder handen genomen. We gaan naar het gebied aan de oostzijde van de Moezel, de Hünsruck, gelegen tussen de Moezel en de Rijn.. Alles wat mooi en top was hebben we behouden en uitgebreid met nieuwe prachtige stukken route. Zowel aan de Rijn als aan de Moezel is er voldoende gelegenheid voor een stop.

Dag 3: Rondrit Moezel
ca. 299 km.

Deze dag staat al jaren in het teken van de Moezel. Berg op en berg af. Natuurlijk hebben we de goede zaken behouden, zoals misschien wel de twee mooiste afdalingen aan de Moezel, bij Piesport en Brutig-Fankel. Maar ook prachtige stopplaatsen als Bernkastel-Kues en Cochem zijn weer van de partij. Succes van een prachtige motordag verzekerd.

Dag 4: Kattenes – Born / Sittard
ca. 250 km.

Afscheid van de Moezel en meteen genieten van heerlijk stuurwerk door de Eifel. Ook de terugroute is grondig aangepast en staat garant voor nog een dagje mooi stuurwerk. Onderweg weer voldoende gelegenheid om de route in te korten en rechtstreeks naar huis te rijden. De route brengt u keurig terug bij het Amrath Hotel, waar de route ook begon. Daarna kunt u weer gemakkelijk naar huis rijden. 3 daagse: Bij de 3 daagse vervalt dag 2.

Motortour Moezel Kattenes

Extra overnachting bij start
De route start bij het Amrath Hotel in Born / Sittard, gemakkelijk gelegen aan de afrit van de A2 in Zuid-Limburg.  Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel, zodat u uitgerust aan de tour naar de Moezel kunt beginnen.

Prijs per persoon per tour in Half Pension (BTW Inbegrepen):

3 dagen/2 nachten:

Periode 01/04/19 – 31/10/19
Dubbel: 149 €
Single: 185 €

4 dagen/3 nachten:

Periode 01/04/19 – 31/10/19
Dubbel: 219 €
Single: 265 €

MRO GROEPSTOUR: 11/04/19 – 14/04/19
Dubbel: 229 €
Single: 279 €

 

RESERVEER HIER DEZE TOUR >>>