MRO Groepstour Pfalzerwald

Goede wijn behoeft geen krans, maar het gebied waar hij vandaan komt misschien wel. Duitse en Franse motorrijders komen er graag en wij weten inmiddels wel waarom. Ingeklemd tussen de Rijn en Frankrijk ligt het gewoon mooi te wezen. Geniet op onze Pfalzerwald Motortour van een gunstig klimaat, mooie oude wijnstadjes, prachtige vakwerkhuizen en een hele serie heerlijke motorweggetjes. Een gouden krans waard. Tel daarbij een prachtig hotel in een leuke stad en u hebt een geweldige motorvakantie.

4-daagse Motortour in het Pfalzerwald

Het arrangement:
• 3 overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

Wijndomein Pfalzerwald motortourAccommodatie:

U verblijft in het Achat Hotel, in Neustadt an der Weinstrasse, het hart van de Pfalz. Het comfortabele hotel ligt in het centrum, om de hoek van de ‘Altstadt’. Faciliteiten: restaurant met ontbijtbuffet, bar en terras, lounge, zonneterras, sauna en fitness. Parkeren: Aan het hotel of onder het hotel is een garage (tegen betaling en ter plaatse te regelen). Kamers: ruim en voorzien van wifi, telefoon, tv, haardroger, bad of douche en toilet.

Dag 1: Slenaken – Neustadt
ca. 330 km.

De route start in Slenaken, vrijwel op de Nederlands-Belgische grens. U rijdt naar het Drielandenpunt en vervolgens over vlotte en mooie binnenwegen door de Eifel. Na het oversteken van de Moezel naar de hoofdstad van de Pfalz, het gezellige Neustadt an der Weinstrasse.

Wijndomein Pfalzerwald motortour

Dag 2: Rondrit zuidelijke Pfalz en Vogezen
ca. 275 km.

Een tour over de mooiste wegen van het Pfalzerwald. Langs de hoogste berg van de Pfalz, de Kalmit, naar het schilderachtige Elmstein. Via vele slingerweggetjes naar het westen richting Fischbach. Daar maakt u een uitstapje naar het Franse land, door een prachtig natuurgebied in de noordelijke Vogezen. Op de terugweg nog langs Lembach en Annweiler. Een mooie ervaring

Dag 3: Rondrit noordelijke Pfalz
ca. 270 km.

Over mooie, kleine en ook smalle weggetjes naar het noorden. De wijnstad Bad Dürkheim moet natuurlijk aangedaan worden. Daarna dwars door de wijnvelden naar het westen. Via Breitenbach en Waldmoor omzeilt u Kaiserslautern en blijft u mooi op rustige wegen. Langs het riviertje de Wallhalbe naar het motorrijders kruispunt van de Pfalz, Johanniskreuz. Daarna terug naar Neustadt.

Dag 4: Neustadt – Slenaken
ca. 365 km.

Op deze laatste dag rijdt u langs de ‘Weinstrasse’ naar Bad Dürkheim. Met grote slingers gaat het over de Hunsrück richting Moezel. Nog meer stuurwerk naar Nürburg, alwaar de route een oud weggedeelte ten noorden van het circuit volgt.  Onderweg komt u nog een keer de snelweg tegen om sneller naar huis te rijden. De tour eindigt in Slenaken.

Wijndomein Pfalzerwald motortourExtra overnachting bij start en aankomst
De route start en eindigt bij het Best Western Hotel Slenaken, op de grens van België en Nederland gelegen. Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel.

Prijs per persoon in Half Pension (BTW Inbegrepen):

Periode : 01/08/19 – 04/08/19
Dubbel: 299 €
Single: 359 €

 

RESERVEER HIER DEZE TOUR >>>