Groepstour LuxemburgVertrek: 12/04/2018 – 4 dagen

Groepstour Luxemburg

Luxemburg is toch een beetje ons kleine broertje, waar we veel van houden. We gaan er graag op bezoek om te genieten van het natuurschoon, de leuke dorpjes en dat alles op een oppervlakte die zelfs wij kunnen overzien. Geniet van de luxe van een enorme variatie aan landschappen en wegen. Vanuit ons fraai gelegen onderkomen in Bourscheid hebben we prachtige routes uitgezet, die u zelfs regelmatig een beetje buiten de grenzen van Luxemburg brengen. Eigenlijk een Vijflandentour dus, waarbij u geniet voor tien.

Groepstour Luxemburg: 4-dagen

Groepstour LuxemburgHet arrangement:
• 3 (4-daagse tour) of 2 (3-daagse tour) overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

Accommodatie:
Het 4-sterrenhotel Cocoon La Rive, ligt midden in de natuur aan de oever van de Sûre. Vanuit het hotel ziet u de burcht van Bourscheid ver boven u liggen. Faciliteiten: internetruimte met centrale wifi (gratis), lounge, tuin en zonneterras, uitstekend restaurant (3-gangen), bar. Tegen betaling: zonnebank. Parkeren: voldoende aan het hotel, afgelegen van de straat. Garage ter plaatse te bespreken. Kamers: voorzien van wifi (gratis), telefoon, satelliet-tv, radio, kluisje (gratis), minibar, haardroger, bad of douche en toilet.

Dag 1: Arendonk / Reuzel – Bourscheid
ca. 335 km.

Vanaf Arendonk / Reusel is het meteen al leuk toeren door het gezellige Brabantse land. De Maas over en kris kras door Zuid-Limburg, waar u de eerste heuvels tegenkomt. In de Ardennen passeert u leuke plaatsen als Aywaille, Durbuy en vele andere gelegenheden om even af te stappen. Na de grens met Luxemburg is het nog maar een klein stukje naar het hotel in Bourscheid.

Groepstour LuxemburgDag 2: Rondrit Luxemburg
ca. 285 km.

Een leuke route over de kleine ‘binnendoor’ wegen naar de verste uithoeken van het Luxemburgse land. Veel bekende plaatsen als Vianden en Echternach passeren de revue. De wijngebieden langs de Moezel zijn altijd een feestje waard en u rijdt zelfs een stukje door buurland Duitsland. Op zo’n Europese tour mag Schengen niet ontbreken en met Mondorf les Bains bent u alweer in een heel andere wereld. Langs Larochette en Diekirch weer terug naar Bourscheid.

Dag 3: Rondrit langs en over de Luxemburgse grens
ca. 280 km.

U rijdt vandaag langs de grenzen van het Groothertogdom, met een uitstapje over de Belgische en Franse grens. Verrassend mooie stuurwegen in een betrekkelijk rustige omgeving. Bij de Abdij van Orval brouwen ze een van de lekkerste bieren van België en wijde omgeving. In het Franse Montmédy kunt u de beroemde vesting van Vauban bezoeken. Via prachtige binnenwegen en langs de Sûre terug naar uw hotel.

Dag 4: Bourscheid – Withuis
ca. 220 km.

Alweer tijd om terug te rijden, maar uiteraard niet zonder lekker stuurwerk door Luxemburg, de Ardennen en een mooi stukje Eifel. Vanuit de Eifel rijden we België weer binnen en we blijven daar tot ons eindpunt in Withuis, op de Nederlands / Belgische grens. Van daaruit kunt u op uw eigen manier naar huis rijden. 3 daagse: Bij de 3 daagse vervalt dag 3.

Extra overnachting bij start
De route start bij Fletcher Hotel De Kempen, precies op de grens van België en Nederland. Gemakkelijk aan te rijden via Arendonk of Reusel. Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel.

 

Groepstour Prijs per persoon per tour in Half Pension: 

4 dagen/3 nachten:

Periode 12/04/18 – 15/04/18
Dubbel: 319 €
Single: 465 €

BTW Inbegrepen

Boek nu! >>> Boek nu! >>>