Groepstour EifelVertrek 27-09-201

DEZE TOUR IS VOLZET !!

Groepstour Eifel: 4 dagen Motorpark Eifel

De Eifel wordt door velen gezien als een motorpark, een speeltuin voor motorrijders. Heel dichtbij en toch echt buitenland. Onze Eifeltour wordt dan ook door zeer veel mensen met plezier gereden. Vanuit Manderscheid, in het hart van de Vulkan-Eifel, hebben we een paar prachtige routes voor u uitgezet. Zelfs al bent u met de regio vertrouwd, het pure rijgenot en door steeds nieuwe routes krijgt u op deze Eifeltour toch weer een frisse kijk op dit mooie gebied. Het proberen waard!

Motortour Motorpark Eifel: 4  dagen

Het arrangement:
• 3 (4-daagse tour)  overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

Groepstour EifelAccommodatie:
U verblijft in Hotel Haus Burgblick aan de rand van het gezellige Eifelstadje Manderscheid. Mooi uitzicht op de natuur en tevens kunt u zo het stadje inlopen als u dat wenst. Faciliteiten: Gratis Wifi, restaurant, tv-ruimte, terras met barservice. Parking: Achteraan het hotel, afgeschermd van de straat en gratis garage of carport. Kamers: goed ingericht en voorzien van telefoon, tv, kluisje, haardroger, bad of douche en toilet. OPGELET: Maandag is rustdag. U kunt op die dag inchecken van 16:00 tot 18:00 uur. Het restaurant en de pub zijn dan gesloten. Er is voor u een tafel gereserveerd in een restaurant op 50 meter afstand.

Dag 1: Born / Sittard  – Manderscheid
ca. 305 km.

Vanuit Born / Sittard rijdt u vrijwel meteen Duitsland in. Op het Duitse platteland kunt u alvast een beetje warmdraaien voor al het moois dat komen gaat. Het echte feest begint bij de bochtjes rond Rurberg en duurt verder de hele dag. Met grote slingers rijdt u vervolgens dwars door de Eifel naar het hotel in het gezellige Manderscheid.

Groepstour EifelDag 2: Rondrit Hohe Eifel en Ahrdal
ca. 285 km.

Vandaag naar het noordoostelijke deel van de Eifel. Bergen en bossen, afgewisseld met stukken open land, zijn de ingrediënten voor een mooie toerdag. Voor de afwisseling een klein stukje Ahrdal, met bijbehorende wijnbouw en bij Cochem tikt u ook nog even de Moezel aan. Onderweg nog even bij de Nürburgring langs. Het zou zonde zijn het circuit links te laten liggen op deze rit.

Dag 3: Rondrit Deutsch-Luxemburgischer Naturpark
ca. 275 km.

Vandaag naar het westen en gaat u de Luxemburgse grens verkennen. Een terrasje pakken in Echternach en meteen ook gelegenheid om goedkoop te tanken. Weer de grens over en via de kleine pittoreske wegen, waar de Eifel zo rijk aan is, naar Vianden. Dan met een grote boog terug naar de Vulkaaneifel en uw hotel in Manderscheid.

Dag 4: Manderscheid – Withuis
ca. 210 km.

Helaas alweer naar huis, maar niet voordat we op waardige wijze afscheid hebben genomen van dit mooie gebied. Het Deutsch-Belgischer Naturpark laat u het mooiste van beide landen zien. U waant zich in een ver land, terwijl u toch dicht bij huis rijdt. Het laatste gedeelte brengt u rechtstreeks over de Hoge Venen en door de Voerstreek naar Withuis, op de grens van België en Nederland. Daarna kunt u zelf beslissen hoe u naar huis rijdt.

Groepstour Eifel

 

Extra overnachting bij start
De route start bij het Amrath Hotel in Born / Sittard, gemakkelijk gelegen aan de afrit van de A2 in Zuid-Limburg.  Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel, zodat u uitgerust aan de tour naar de Eifel kunt beginnen.

Prijs per persoon per tour in Half Pension:

4 dagen/3 nachten:

Periode 27/09/18 – 30/09/18
Dubbel: 269 €
Single: 289 €

BTW Inbegrepen

DEZE TOUR IS VOLZET !!