Groepstour Dolomieten LevicoVertrek 09-09-2018

7 dagen Dolomieten - Lago di Levico

De Motortour Dolomieten Levico is een topper in ons programma. Levico ligt aan de rand van de Dolomieten en u rijdt de ene dag over spectaculaire passen, de andere dag langs koele meren en door prachtige fruitgebieden. Daarnaast een comfortabel hotel met zwembad en een leuk plaatsje om even in te lopen. Bovendien hebben de Italianen een hart voor motorrijders en hebben de wegen daarop aangepast. Kortom, een zeer gevarieerde tour waar de echte motorrijder blij van wordt.

Groepstour Dolomieten Lago di Levico: 7-daagse motortour

Het arrangement:
• 6 overnachtingen op basis van half pension
• gedetailleerd roadbook
• routebeschrijving op GPS

Groepstour Dolomieten LevicoAccommodatie:
U verblijf in Hotel Ambassador, gelegen aan de rand van Levico Terme en dicht bij het Meer van Levico. In een paar minuten loopt u naar het centrum van dit gezellige plaatsje. Faciliteiten: gratis wifi in de algemene delen, bar, restaurant met ontbijtbuffet en driegangenkeuzemenu met saladebuffet. Buitenzwembad met bubbelbad en hydromassage en groot terras. Parkeren: gratis parkeerplaats, afgesloten met een slagboom; garage (ter plaatse te reserveren). Kamers: goed ingericht en voorzien van tv, telefoon, kluisje, haardroger, douche en toilet.

Dag 1: Nördlingen – Levico
ca. 450 km.

Een lange dagafstand met een daarbij passende route. Lekker snel door Beieren en over de oude Brenner naar Italië. Daar bedwingt u met de Penser Joch de eerste echte pas van deze mooie toerweek.

Dag 2: Rondrit Brenta Massief
ca. 310 km.

Een mooie tour om een beetje warm te lopen. De Monte Bondone en de beroemde wintersportplaats Madonna di Campiglio staan op het programma. Voeg daarbij de wijngaarden en appelboomgaarden van het Val d’Adige en u hebt deze dag de handen vol.

Groepstour Dolomieten LevicoDag 3: Rondrit Kleine Dolomieten
ca. 310 km.

De eerste kennismaking met de echte Dolomietentoppen. Met de Passo Rolle rijdt u de Dolomieten binnen. De passen Brocon, Staulanza, Gobbera, Cereda en Duran maken er een hele mooie dag van. Prachtige natuur en stevig bochtenwerk.

Dag 4: Rondrit langs de meren
ca. 265 km.

Voor de afwisseling eens een dagje naar het water. Om u niet tekort te doen hebben we er toch een paar bergjes ingestopt. Het Ledromeer en het Idromeer zijn bij veel vakantiegangers al bekend. Het Gardameer brengt u vervolgens echt in subtropische sferen. Door de vele kronkelende wegen wordt het ook nog eens een mooie stuurdag.

Dag 5: Rondrit Grote Dolomieten
ca. 305 km.

De koninginnerit van deze tour. Een imponerende rit over de Dolomieten Strasse met bijna alle grote passen erin opgenomen. Heerlijk rijden over goede wegen en genieten van de uitzichten in een grootse natuur. Als toegift de Manghen Pass die deze dag op gepaste wijze afsluit.

Dag 6: Rondrit zuidelijke Dolomieten
ca. 215 km.

Een totaal ander landschap en een vrij onbekend gebied, waar het toch heerlijk toeven is. Het oude stadje Marostica zal u zeker bekoren. Om het motorrijden op peil te houden gaan we terug over de Pian di Fugazze. Mogelijk hebt u vandaag ook wat tijd voor die extra mooie foto’s waar u de rest van de week te weinig tijd voor had.

Dag 7: Levico – Nördlingen
ca. 470 km.

Alweer de terugreis. Tussen de fruitbomen door naar het Timmelsjoch, waar we de Alpen op gepaste wijze verlaten. Na de Fernpass kunt u kiezen om binnendoor, of via de snelweg door het Beierse land naar Nördlingen te rijden.

motortour dolomieten levicoExtra overnachting bij start en aankomst
De route start en eindigt bij het NH Hotel Klösterle in Nôrdlingen. Om daar op plezierige wijze te komen hebben we een route bijgevoegd, die deels over de snelweg, door de Spessart en over de Romatische Strasse loopt. Na reservering van uw motortour sturen wij u een link naar de beste boekingsmogelijkheid voor dit starthotel.

Periode 09/09/18 – 15/09/18
Dubbel: 545 €
Single: 649 €