Wilt u vrij uit met de motor op reis? Hoe een reservering maken?

U kunt een motortour op onze website reserveren via het boekingsformulier dat u bij elke motortour vindt (knop “Boek nu”). Daarnaast kunt steeds telefonisch contact met ons opnemen via 00 32 (0)59 41 46 02 of via reservations@motortours.eu

Aanvraag Reisgids editie 2017

U vindt op de homepage de online editie van onze Reisgids. Wenst u deze echter in papier? Geen probleem, stap binnen bij uw dichtstbijzijnde reiskantoor of motordealer. Voor de klanten uit Nederland kan dit via een D-Reizen of VakantieXpert kantoor in uw buurt.

GPS Routes via MRO Reizen:

* MRO is, net als u, medegebruiker van navigatieapparatuur. Onze kennis en interesse liggen vooral op het gebied van het maken van mooie motorroutes. MRO is geen en kan geen helpdesk zijn op het gebied van navigatie. Wij hebben onvoldoende kennis van alle in omloop zijnde merken navigatiesystemen, de verschillende typen, bijbehorende software, versies kaartmateriaal en alle mogelijke combinaties hiervan.

* Het navigatiebestand van de motortour kan alleen worden aangevraagd bij reservatie.

* Garmin heeft de overstapt gemaakt naar Basecamp als software programma. Mapsource wordt niet meer geüpdatet. Motortours.eu/MRO is om deze reden ook over gegaan op Basecamp. Voor meer informatie over Basecamp kan u heel goed terecht bij:

http://www.garmin.com/nl-BE/shop/downloads/basecamp

http://bel.garmin.com/academy/indexNL.php

http://www.mrgps.nl/motor/basecamp

* De door MRO aangeboden GPS-routes kunnen in principe worden gebruikt op de meeste navigatieapparaten van Garmin/BMW Navigator en TomTom. Echter: het is te verwachten dat de meest eenvoudige (onvoldoende geavanceerde) typen onze routes niet probleemloos aankunnen. Bij twijfel over de geschiktheid van je apparaat verwijzen wij u naar de leverancier ervan.

* Lees altijd eerst onze Handleiding GPS 2017 met belangrijke praktische tips, dit wordt samen aangeleverd met het GPS bestand.

* Voor vragen die niet worden beantwoord door de handleiding verwijzen we u graag naar de leverancier van je navigatiesysteem omdat deze u waarschijnlijk snel en adequaat op weg kan helpen.

* Het gebruik van navigatieapparatuur maakt het roadbook geenszins overbodig omdat deze veel informatie bevat; zowel algemene toeristische info als uiterst gedetailleerde beschrijvingen van de route. Ook komt het roadbook uitstekend van pas wanneer u navigatieapparaat u in de steek laat.

Tourgids:
Van een beperkt aantal motortours is een Tourgids beschikbaar. Deze werkt alleen op een aantal, MP3 ondersteunende, navigatieapparaten van Garmin. De Tourgids wordt u automatisch toegestuurd als u een aanvraagformulier heeft ingediend voor een navigatiebestand bestemd voor gebruik op Garmin.
Lees uitgebreide informatie hierover in de Handleiding Tourgids 2017.